Kampaň ViralBrothers narazila na pravidla YouTube

ViralBrothers

ViralBrothers

Pravidla pro komunitu YouTube zavařila nejnovější kampani dvojice ViralBrothers. Video pro Siko koupelny bylo nahlášeno jako nevhodné a bylo zablokováno pro uživatele mladší osmnácti let, respektive pro všechny, kteří nejsou na YouTube zaregistrováni.

„Přátelé, omlouváme se, že video je zatím od 18+. Bohužel, pár špatných smrdutých lidí ho nahlásilo, nicméně se snažíme situaci vyřešit. Pokud chcete video vidět hned, stačí si ho nasdílet na svůj Facebook a tam si ho můžete přehrát,“ okomentovali situaci zhruba před hodinou ViralBrothers v komentářích pod videem.

Spot s názvem Debilní kecy v koupelně byl na YouTube zveřejněn 1. dubna a v současné době má téměř 400 tisíc zhlédnutí. Zadavatelem kampaně je společnost Siko koupelny, na jejichž stránkách jsou umístěna další bonusová videa.

V pravidlech pro nahrávání videí na YouTube stojí, že služba není určena ke zveřejňování pornografického materiálu a sexuálně explicitního obsahu. Tým YouTube zároveň avizuje, že nahlášená videa nejsou automaticky odstraňována dříve, než proběhne kontrola jejich obsahu.

ViralBrothersViralBrothers

ViralBrothersViralBrothers