Kampaň Zlateslevy.cz přináší Debilní kecy na Vánoce

Debilní kecy na Vánoce jsou poslední kampaní dvojice ViralBrothers

Debilní kecy na Vánoce jsou poslední kampaní dvojice ViralBrothers

Ani vánoční pohoda není svatá specialistům na virální reklamu, dvojici ViralBrothers. Spot vytvořený pro srovnávač Zlateslevy.cz má od 10. prosince, kdy byl umístěn na YouTube, více než 300 tisíc zhlédnutí.

Kampaň Debilní kecy na Vánoce byla spuštěna toto pondělí. I jejích více než 300 tisíc zhlednutí dopomohlo překonat hranici 20 milionů zhlédnutí YouTube kanálu ViralBrothers, který byl založen v září 2011. Pro srovnání, například kanál mobilního operátora T-Mobile, který patří mezi našimi uživateli internetu k oblíbenějším, má téměř 38 milionů, zatímco kanál Vodafonu se pomalu dostává k osmi milionům.

Podívejte se na poslední video dvojice ViralBrothers:

Debilní kecy na Vánoce jsou už druhým projektem ViralBrothers pro společnost Neogenia, které provozuje srovnávač Zlateslevy.cz. V srpnu 2012 byla spuštěna kampaň Debilní kecy Čechů na dovolené pro stránky Zlatadovolena.cz. Toto video má v současné době více než 1,7 milionu zhlédnutí.

Rozhovor s ViralBrothers si můžete přečíst zde:

Autoři virálních kampaní vytvářejí zajímavý, většinou zábavný obsah a spoléhají se na jeho hromadné sdílení mezi uživateli internetu.