Komunikaci BMM bude šéfovat Frkous

Roman Frkous

Roman Frkous Zdroj: archiv

Roman Frkous převezme odpovědnost za komunikaci ve společnosti BM Management. Zároveň se stane mluvčím manželů Bakalových.

Tým společnosti BM Management, která v České republice spravuje investiční a neziskové aktivity manželů Zdeňka a Michaely Bakalových, posílí Roman Frkous. Své nové role šéfa komunikace head of communication a tiskového mluvčí manželů Bakalových se ujme od 1. června.

Roman Frkous bude v BMM zodpovědný nejen za komunikaci samotné skupiny, ale i za celkovou koordinaci a rozvoj komunikačních aktivit napříč celým spektrem firem a dalších subjektů, ve kterých BMM reprezentuje zájmy vlastníka.

Frkous odstartoval svou profesní dráhu před více než 15 lety v komunikačním týmu značky Oskar, později Vodafone. Po více než šestiletém působení v mobilních telekomunikacích přešel na trh finančních služeb coby ředitel komunikace značky GE Money Bank. Naposledy působil jako ředitel marketingu a komunikace společnosti Siemens v České republice.

Za své působení na poli komunikace získal Frkous několik profesních ocenění, je např. nositelem titulu Osobnost roku 2005 udělované PR Klubem ČR.