Komunikaci v České spořitelně povede Krejcarová

Komunikaci v České spořitelně povede Marta Krejcarová

Komunikaci v České spořitelně povede Marta Krejcarová Zdroj: archiv

Marta Krejcarová vystřídá ve vedení komunikace České spořitelny Kláru Gajduškovou a bude zaštiťovat i aktivity na poli CSR.

Ředitelkou komunikace České spořitelny se od 1. září stane Marta Krejcarová, která několik let řídila komunikaci a sponzoring ve Slovenské spořitelně. Na nové pozici nahrazuje Kláru Gajduškovou.

Krejcarová bude mít na starosti externí i interní komunikaci a bude zároveň zaštitovat i CSR aktivity České spořitelny. „Chci se podílet na tom, že komunikace uvnitř banky i směrem k veřejnosti bude srozumitelná a bude i nadále vytvářet jasnou představu o tom, co Česká spořitelna klientům nabízí,“ naznačila své plány na nové pozici Krejcarová.

Krejcarová vystudovala žurnalistiku na filozofické fakultě Univerzity Komenského v Bratislavě. Svoji kariéru započala v televizním zpravodajství, nejdříve v televizi Prima a později v České televizi. V roce 1992 přesedlala na public relations. O tři roky později se stala mluvčí německé univerzální pojišťovny R+V. V roce 2002 přešla jako mluvčí do bratislavské Československé obchodní banky.

Po pěti letech začala pracovat pro Slovenskou spořitelnu, nejdříve jako vedoucí oddělení sponzoringu a eventů a o tři roky později se stala ředitelkou komunikace a sponzoringu. V té době zároveň působila i jako členka správní rady Nadace Slovenské spořitelny.