Kreativu ve Wundermanu vede Humpl

Filip Humpl, Wunderman

Filip Humpl, Wunderman Zdroj: Wunderman

Filip Humpl se stal kreativním ředitelem pražského Wundermanu. Zodpovídá se přímo boardu pražského Wundermanu, respektive Richardovi Stiebitzovi, který nadále působí jak v roli člena představenstva pražské agentury Wunderman, tak na pozici Chief Creative Officer.

Do své nové funkce byl Filip Humpl povýšen z pozice vedoucího kreativního týmu. Nové role se ujal 1. prosince a na starosti má metodické vedení všech kreativních oddělení a je odpovědný za kvalitu výstupů těchto týmů.

„Od Filipa Humpla očekáváme také hledání nových příležitostí pro uplatnění specifické wundermaní kreativy založené na datech,“ říká Richard Stiebitz, Chief Creative Officer agentury. „Přejímá tak část mé současné agendy, kdy se stává mou pravou rukou.“

„Zaměřím se i na zvyšování naší účasti v národních i mezinárodních kreativních soutěžích, ale hlavně chci pomoci dalším kreativcům v jejich růstu,“ dodává Humpl, který v pražském Wundermanu pracuje již tři roky, původně jako senior copywriter. V reklamě působí od roku 1996.