Lidl promuje „to nejlepší z Česka a Evropy“

Lidl

Lidl

Obchodní řetězec Lidl odstartuje v sobotu novou reklamní kampaň s cílem představit kvalitní české i zahraniční výrobky ze svého sortimentu.

„Cílem nové kampaně je ukázat zákazníkům, že ty nejlepší potraviny, nejen z České republiky, ale i z dalších zemí Evropy mají doslova na dosah ruky. Naši nákupčí po celé Evropě každý den pečlivě vybírají kvalitní produkty, které jsou poté nabízeny v dalších zemích, kde Lidl působí. Chceme, aby naši zákazníci měli možnost volby,“ řekla Lucie Borovičková, mluvčí společnosti Lidl.

Ve stálém sortimentu řetězce jsou produkty, které představují jednotlivé evropské kuchyně, výrobky od nás zase ochutnají jinde. Čeští producenti tak dodávají například uzeniny na polské, slovenské, maďarské, rumunské a bulharské pulty.

„Přípravy nové reklamní kampaně zabraly více než půl roku. Televizní spoty se točily v reálných exteriérech vybraných evropských zemí,“ přibližuje pozadí vzniku kampaně manažer reklamy společnosti Lidl Martin Šepela. Kampaň, která vznikla v mezinárodní centrále společnosti, je adaptovaná pro náš trh a objeví se v televizi, v tisku, na internetu a na venkovních plochách. Vizuál nové kampaně zachycuje zástupce sedmi evropských zemí, kteří představují jeden typický produkt své země.