Magnesia finišuje atletickou kampaň

Kampaň Magnesia Go od Symbia

Kampaň Magnesia Go od Symbia Zdroj: Symbio

Česko-slovenský projekt Fond Magnesia Go vstoupil do své vrcholné fáze. Jeho prostřednictvím podporují Karlovarské minerální vody talentované mladé sportovce. Kampaň s ambasadorem Ondřejem Vetchým odstartovala prostřednictvím Facebooku a YouTube spotem natočeným v produkci Symbia.

Ambasador projektu Ondřej Vetchý vybral z 376 přihlášených sportovců šestici finalistů, kteří se budou na webech Magnesiago.cz a Magnesiago.sk do 20. listopadu ucházet o hlasy veřejnosti. Výsledky hlasování rozhodnou o tom, jak bude mezi sportovní talenty rozdělen milion korun.

Hlasovací část kampaně odstartovala prostřednictvím Facebooku a YouTube spotem natočeným vlastní videoprodukcí Symbia. „V hlavní roli spotu je příběh samotných sportovců, jejich cílevědomosti, odříkání a každodenní dřiny. Jsme rádi, že se nám společně se Symbiografem podařilo připravit strhující video s takřka filmovými parametry,“ říká Martin Karas, brand manažer Magnesia.

Natáčení se zařadilo k vůbec nejnáročnějším projektům Symbiografu. „Natáčelo se během čtyř dnů na 13 lokacích, v určitých chvílích jsme najednou koordinovali až čtyři štáby. Kromě hlavního spotu jsme natočili i šest profilů jednotlivých finalistů, organizovali jsme velké focení a průběh všech dlouhých dnů jsme zaznamenávali také pro making of, které zveřejníme v závěru kampaně,“ upřesňuje Jan Pažin, head of AV department Symbia.

Úprav se dočkal také samotný web Magnesia Go. Novinkou je například možnost online sledování sportovních výkonů finálové šestice. „Každému ze sportovců jsme dali speciální sportovní tracker, který monitoruje jejich aktivity v běhu, plavání i na kole. Hlasující se tak mohou kdykoliv podívat na průběžné denní množství spálených kalorií. Další aktuální naměřené zajímavosti budeme zveřejňovat i na Facebooku značky Magnesia,“ doplnil Petr Šupolík, account manager Symbia.

Fond Magnesia Go v minulosti podpořil již 11 nadějných sportovců, mezi nimi například olympijského medailistu Jiřího Prskavce. Výsledky hlasování třetího ročníku Fondu Magnesia Go budou zveřejněny během samostatné tiskové konference, která proběhne za účasti Ondřeje Vetchého a finálové šestice.