Mladá fronta přichází s novým specializovaným serverem NaSvah.cz

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: CC BY 2.0: Trysil via Flickr

Divize Online z vydavatelství Mladá fronta nově provozuje specializovaný server NaSvah.cz. Zcela nový server NaSvah.cz je určen pro širokou veřejnou, která se zajímá o zimní turistiku a sporty. Server NaSvah.cz v současné době poskytuje údaje z více než 2700 středisek po celém světě.

Na internetových stránkách NaSvah.cz jsou denně, ve spolupráci s partnery, aktualizovány všechny potřebné informace, jako jsou sněhové podmínky, stav sjezdovek a počty otevřených vleků, upravenost běžeckých tras, ceníky služeb, možnosti parkování a ubytování, či webkamery.

„Uživatel tak nalezne všechny potřebné informace na jednom serveru, nemusí je hledat na více webových stránkách. Unikátností je, že tyto internetové stránky jsou responzivní, přizpůsobí se tabletům i chytrým telefonům, což ocení zvláště uživatelé, kteří jsou přímo na horách,“ řekl Erik Dvořák, Digital Business Development Manager divize Online vydavatelství Mladá fronta.

Server NaSvah.cz nabízí:

- Téměř 2700 zimních středisek z celého světa

- Kompletní praktické a srozumitelné informace na jednom místě pro lyžaře a ostatní návštěvníky hor

- Aktuální počasí a předpověď na další dny

- Webkamery ze všech českých horských středisek

- Informace o nadstandardních službách horských středisek (lyžařské školy, kulturní a sportovní události, dětské parky, programy soutěží a exhibicí)

- Uživatelské recenze ski areálů