Nákup na Sauto.cz je bezpečnější

Sauto

Sauto

Server Sauto.cz přišel s novým řešením ochrany spotřebitele. Spojil se se společností Cebia, která již 20 let působí na českém trhu v oblasti prověřování původu a historie vozidel.

Díky tomuto řešení si mohou nyní prodejci automobilů přidat ke svému inzerátu i hodnocení ojetého vozu - Osvědčení Cebia Report. Uživatel si tak bude moci nejen třídit vozidla na prověřená a neprověřená, ale uvidí i výsledky této prověrky.

Pokud ji nenabízí sám prodejce, může si o ni uživatel zažádat na webových stránkách www.zkontrolujsiauto.cz, a to u vozů, které mají zveřejněn VIN kód. Sauto.cz je jediným inzertním serverem na trhu, který tuto službu nabízí.

Zájemce o koupi vozidla si tak budou moci u prověřených vozů zdarma zkontrolovat nejen VIN (číslo karoserie), ale také, zda souhlasí rok výroby, zda automobil není evidován jako odcizený v databázi Policie ČR a SR, zda vozidlo není financováno některou z leasingových společností a jestli skutečný počet najetých kilometrů není vyšší, než ukazuje tachometr a nebylo s ním tedy manipulováno.

Pro zájemce je připraven i rozšířený report, ve kterém zjistí, další podrobnosti a důležité informace z historie ojetého vozidla. Jedná se však již o hrazenou službu.