Nivea svěřuje všechny své digitální aktivity agentuře Etnetera Motion

Nivea a Etnetera

Nivea a Etnetera Zdroj: etnetera

Nivea for men
nivea
Nové logo Nivea
Niva frčí i dnes.
...
11
Fotogalerie

Kreativci z digitální agentury Etnetera Motion zajišťují od letošního roku pro značku Nivea kompletní digitální strategii, kampaně a komunikaci značky Nivea pro Česko, Slovensko a Maďarsko. Spolupráce značky s agenturou trvá už od roku 2013, nověse rozšiřuje o strategické plánování digitálních aktivit a správu sociálních sítí Facebook,Instagram a Youtube.

„Etnetera Motion nám od ledna 2017 pomáhá, abychom potenciál našich digitálních kanálů využili maximálně efektivně a s citem pro potřeby a očekávání našich spotřebitelů.“uvedla k rozšíření spolupráce Lucie Čepková, manažerka digitálních médií značky Nivea.

S rozšířením spolupráce je spokojený i šéf Etnetera Motion Václav Peterka, když řéká:„Jsme rádi, že v letošním roce můžeme na základě projevené důvěry výrazně rozšířit aktivity spojené s digitální komunikací značky. Jak v části plánování a strategie, tak po stránce produkce obsahu a správy kanálů. Na značce pracuje více než 10členný tým specialistů, díky kterému jsme schopni klientovi zajistit kompletní servis," říká Václav Peterka, šéf Etnetera Motion.

 

Tým kreativců má na starosti Lenka Cikhartová, která do agentury nastoupila v závěru loňského roku jako Account Manager.

Nivea není jedinou značkou mezinárodní kosmetické společnosti Beiersdorf, pro kterouEtnetera Motion realizuje digitální komunikaci. Agentura se stará také o komunikaci značek Eucerin a Labello. Mezi další klienty agentury patří Škoda Auto, Pivovary Staropramen, Stock, Pepsico a další.