Nova představila novou aplikaci Voyo.cz pro Panasonic

Voyo.cz

Voyo.cz

Skupina Nova ve spolupráci se společností Panasonic přináší novou aplikaci Voyo.cz pro platformu Panasonic Viera Connect. Nová aplikace je uživatelům k dispozici od října 2012 a v plném rozsahu nahrazuje předcházející aplikaci.

Nová aplikace je k dispozici ke stažení na televizorech Panasonic Smart Viera v sekci Video a nabízí větší množství videobsahu, konkrétně širší nabídku pořadů z produkce TV Nova, více než 1200 filmů a desítky seriálů.

„Se společností Panasonic jsme první verzi aplikace Voyo.cz připravili v prosinci 2011, přičemž tato aplikace byla stažena do více než 130 tisíc televizorů Panasonic a stala se tak druhou nejpopulárnější aplikací Panasonic v České republice. Jsme proto rádi, že nyní můžeme představit novou aplikaci, která uživatelům zpřístupňuje ještě více videoobsahu,“ říká ředitel sekce placených služeb CET 21 Petr Horák. „Televizory Panasonic Smart Viera se tak připojují k zařízením, na kterých mohou předplatitelé obsah Voyo sledovat. Za cenu jednoho předplatného totiž předplatitelé získávají přístup k obsahu Voyo na třech zařízeních,“ dodává.

Společnost Panasonic připravila v rámci spolupráce se skupinou Nova pro své zákazníky časově omezenou nabídku. “Ti, kteří si v době od začátku října 2012 do konce ledna 2013 zakoupili nebo ještě zakoupí televizor Panasonic, získají přístup k obsahu Voyo až na tři měsíce zdarma,“ informoval generální ředitel společnosti Panasonic ČR Jiří Opletal.

Měsíční poplatek za přístup na Voyo.cz je 189 korun a Petr Horák prozradil, že v současné době si v Česku službu předplácí více než 20 tisíc zákazníků. Nabídka portálu Voyo.cz byla začátkem října rozšířena o vysílání kanálu Nova Sport.