Nova se podruhé spojila s Dobrým andělem

Emma Smetana a Dobrý anděl

Emma Smetana a Dobrý anděl Zdroj: archiv

Na obrazovkách televize Nova odstartovala první listopadovou sobotu série spotů na podporu projektu Dobrý anděl, která je postavená na konceptu „Až vyrostu“. Nova poskytla mediální prostor, do kampaně v režii agentury Made by Vaculik se zapojily i osobnosti známé z obrazovky, například Rey Koranteng či Emma Smetana.

Televize Nova a Dobrý anděl přicházejí podruhé se společnou kampaní. V televizních spotech vystupují děti, které bojovaly nebo stále bojují s onkologickým onemocněním a dostávají finanční pomoc od Dobrých andělů. Hrají si na to, čím by chtěli být až vyrostou – jedná se o stejné povolání, kterým se živí i jejich Dobrý anděl.

Až do konce roku budou mít diváci možnost poznat několik rodin nemocných, a to prostřednictvím jejich příběhů zveřejněných ve vysílání televize Nova, konkrétně v Televizních novinách, Snídani s Novou a pořadu Volejte Novu. Společná kampaň má za cíl navázat na úspěšnou loňskou spolupráci a motivovat další diváky, aby pomohli rodinám, které bojují se zákeřným onemocněním.

Televize Nova poskytla mediální prostor, do kampaně se zapojily i osobnosti známé z obrazovky, které jsou samy Dobrými anděly. Diváky k dárcovství vyzívá Lucie Borhyová, Rey Koranteng a Emma Smetana. Za kampaní stojí agentura Made by Vaculik.

Dobrý anděl pomáhá pravidelnými finančními příspěvky rodinám s nezaopatřenými dětmi, kde některého z rodičů nebo některé z dětí postihlo onkologické onemocnění, nebo kde má dítě jiné závažné, dlouhodobé onemocnění. Jedná se například o cystickou fibrózu, svalovou dystrofii Duchenne, nemoc motýlích křídel, Crohnovu nemoc, chronická selhání orgánů a závažné metabolické poruchy. Rodiny jsou do Systému pomoci zařazeny na doporučení lékařů a sociálních pracovníků.