Nova spustí komediální stanici Smíchov

Nova spustí před Vánoci novou komediální stanici

Nova spustí před Vánoci novou komediální stanici

Skupina Nova zahájí 23. prosince vysílání nové stanice se zaměřením na komediální filmy, seriály a sitcomy. V programové nabídce bude mít i pravidelné animované pásmo pro děti.

„Mám obrovskou radost, že se nám podařilo Smíchov zfinalizovat a připravit tak, že ho můžeme svým divákům přinést jako dárek pod vánoční stromeček. Naším cílem a velkým přáním je, aby diváci Smíchov přijali jako oblíbeného společníka pro volný čas,“ říká generální ředitel skupiny Nova Jan Andruško.

Smíchov by měl uvést například sitcomy Krok za krokem, Ženatý se závazky, v české televizní premiéře sitcomy Mike a Molly nebo Zpátky do školy. Z filmů odvysílá třeba snímky Fotr je lotr, Lepší pozdě, nežli později, Láska a jiné pohromy, Addamsova rodina, Piti piti pa nebo série Policejní akademie a Bláznivá střela. Dětem je určeno podvečerní pásmo animovaných pořadů nazvané Smíškové, které bude vysílat oblíbené dětské pořady jako například Tom a Jerry, Flintstoneovi, Méďa Béďa a další.

Nová stanice bude volně šířená v rámci pozemního vysílání multiplexu 4, určená je i pro volné šíření v satelitních platformách, kabelové a IPTV televizi. Smíchov je šestou stanicí skupiny Nova, kromě hlavní Novy do ní patří ještě Nova Cinema, Fanda, Nova Sport a MTV.