Nova v létě zařadí Chalupáře a Comeback, odvysílá Wimbledon

TV Nova (ilustrační foto)

TV Nova (ilustrační foto) Zdroj: david-vanicek.blog.cz

Nova pro letní měsíce upraví vysílací schéma. Seriály Ordinace v růžové zahradě, Doktoři z Počátků nebo Ulice si vyberou prázdninovou pauzu a místo nich se objeví například Chalupáři nebo sitcom Comeback. Televize to dnes oznámila v tiskové zprávě.

Na letní večery televize chystá českou tvorbu. V pondělí nadále půjde druhá řada Kriminálky Anděl, od 10. července mohou diváci v úterý a čtvrtek sledovat Chalupáře. Ve středu od 25. června bude na programu Comeback, páteční prime-time bude patřit krimiseriálu Expozitura.

Na prázdniny se odmlčí pořady Víkend, Koření, Polední Televizní noviny a Rady ptáka Loskutáka. S premiérovými díly se naopak představí letní vydání magazínu Televizních novin Víkendové prázdniny.

Zahraniční filmové hity se na obrazovce budou objevovat vždy v neděli večer. V průběhu léta televize odvysílá také filmy Sex ve městě, Morganovi, nebo Záložní plán. Prázdninové taháky Nova připravila i pro své ostatní kanály, a to včetně přenosů z tenisového turnaje Wimbledonu, které bude vysílat od 23. června na Fandovi a Nova Sportu.

Letní schéma, které má být především romantické, v tomto týdnu již představila televize Barrandov. Na každé úterý a pátek připravila premiérové filmy podle Rosamunde Pilcherové, Ingy Lindströmové nebo Lilly Schönauerové. Sobotní večery jsou vyhrazeny pro zábavní pořady jako To byl náš hit, Talkshow s Janem Saudkem, Vše nejlepší se známými celebritami a Sejdeme se na Cibulce. Od 30. července každý všední den odpoledne se na obrazovky vrátí Vražené pobřeží s detektivem Nickem Slaughterem.