Nově vzniklá divize HP jmenovala české ředitele

Meg Whitmanová, Hewlett-Packard

Meg Whitmanová, Hewlett-Packard Zdroj: profimedia.cz

Česká pobočka IT společnosti Hewlett-Packard (HP) představila tým ředitelů, kteří budou mít na starosti vedení nově vytvořené divize Printing and Personal Systems (PPS). Ta celosvětově vznikla na jaře letošního roku, poté co nová šéfka HP Meg Whitmanová rozhodla o sloučení divize osobních počítačů a notebooků (PSG) s divizí tiskáren (IPG).

Ředitelkou nové divize PPS pro Česko a Slovensko byla nedávno jmenována Erika Lindauerová, původem z tiskárenské části HP, celý zbývající tým top manažerů ale pochází z někdejší divize osobních počítačů.

Yveta Holečková, která dosud zastávala pozici manažerky pro spotřebitelské notebooky v regionu střední a východní Evropy, povede tým specializující se na osobní počítače.

David Lev, který v HP působí šestnáct let, naposledy jako šéf produktového týmu osobních počítačů, bude manažerem oddělení tiskových systémů.

Jan Zeman, dosavadní obchodní šéf divize PSG, bude v PPS řídit obchodní tým zaměřený na velké firmy a veřejný sektor. A Pavel Machovský, který v HP pracuje od roku 1994, bude zodpovědný za partnerský prodej počítačů a tiskáren.

Autor je redaktorem týdeníku Euro

EuroEuro