Panasonic má nového generálního ředitele

Christian Sokcevic byl jemnován novým generálním ředitelem společnosti Panasonic pro region střední a jihovýchodní Evropy

Christian Sokcevic byl jemnován novým generálním ředitelem společnosti Panasonic pro region střední a jihovýchodní Evropy

Generálním ředitelem společnosti Panasonic pro region střední a jihovýchodní Evropy se stal Christian Sokcevic. Dosavadní generální ředitel Jiří Opletal z firmy odchází po sedmnácti letech.

Vedení společnosti Panasonic jmenovalo do funkce generálního ředitele pro střední a jihovýchodní Evropu Christiana Sokcevice. Nový generální ředitel přebírá odpovědnost za region tvořený dvanácti zeměmi (Albánie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Česká republika, Černá Hora, Chorvatsko, Makedonie, Maďarsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko a Slovinsko) s účinností od 1. února 2013.

„V následujících letech bude mým hlavním cílem posílit pozici společnosti v rámci regionu a zvýšit její tržní podíl, a to i přesto, že v současnosti čelíme dopadům ekonomické krize. Jsem přesvědčen, že Panasonic dokáže uspět právě díky své jedinečné schopnosti přicházet s inovativními a inteligentními řešeními nejvyšší kvality, které jsou žádané v řadě průmyslových odvětví i mezi koncovými zákazníky,“ řekl nový generální ředitel.

Christian Sokcevic pracuje pro společnost Panasonic od února 1999. Během uplynulých čtrnácti let zastával různé manažerské pozice, především v rámci evropské sekce profesionální AV techniky. Tou poslední byla funkce ředitele divize Professional Camera Solutions Business Unit Europe (PSCEU) ve Wiesbadenu, která se specializuje na profesionální vysílací a produkční techniku, bezpečnostní kamery a zdravotnickou techniku.