Polsko láká novou kampaní české firmy

Zápas ve Vratislavi začne ve 20:45 v přímém přenosu ČT4, hlavním rozhodčím bude Skot Craig Thomson. Duel Ruska s Řeckem se ve Varšavě hraje ve stejnou dobu.

Zápas ve Vratislavi začne ve 20:45 v přímém přenosu ČT4, hlavním rozhodčím bude Skot Craig Thomson. Duel Ruska s Řeckem se ve Varšavě hraje ve stejnou dobu. Zdroj: profimedia.cz

Made in Poland je nová informační a propagační kampaň polského ministerstva hospodářství, která má povzbudit české podniky ke spolupráci s polskými firmam. Akce od nynějška probíhá jak u nás, tak v Německu a na Ukrajině.

V Česku budou propagovány polské vývozní speciality v oboru biotechnologického a farmaceutického průmyslu, výroby dveří a oken, stavebnictví a obranného průmyslu. V rámci kampaně bude zpracována zpráva pod názvem „Polské firmy a výrobky ”, v níž bude uvedena jak makroekonomická situace polského hospodářství, tak i podrobný popis jednotlivých oborů. Její součástí bude také hospodářské fórum, kterého se zúčastní zástupci polského a českého světa politiky a obchodu.

Kampaň v České republice zahrňuje reklamu v tisku, na internetu, venkovní reklamu a PR aktivity. Za její koncepci a realizaci zodpovídají mediální dům Arena, společnost Headlines Porter Novelli a její česká pobočka a kreativní agentura What.