PR pro Snickers získala AMI

Snickers

Snickers

Značka Snickers, patřící do společnosti Mars, si pro své PR vybrala agenturu AMI Communications. Spolupráce byla zahájena začátkem roku 2012 a půjde hlavně o produktovou komunikaci a medializaci projektu Nutcase.

Společnost Mars si PR agenturu pro Snickers vybrala na základě zkušeností z předchozí spolupráce. AMI Communications totiž už od roku 2004 pracuje pro žvýkačky a cukrovinky společnosti Wrigley, která se v roce 2008 stala součástí firmy Mars.

„Doposud jsme se pravidelné PR komunikaci značky Snickers příliš nevěnovali, od tohoto roku bychom to rádi změnili. AMI jsme si pro spolupráci vybrali na základě dlouhodobých výsledků a spokojenosti kolegů ze žvýkačkových značek,“ říká Group Brand Manager čokoládových značek společnosti Mars Daniela Bullová.

Tým konzultantů AMI Communications tak v současné době pracuje pro pět značek společnosti Mars: Orbit, 5, Airwaves, Skittles a Snickers. U všech značek jde o souvislou produktovou komunikaci, PR poradenství a pořádání souvisejících akcí. Agenturní tým vede Anna Balíčková.