Prezentace italské univerzity podnikání SDA Bocconi School of Management

Zdroj: IQ Consultancy

Chcete získat obchodní vzdělání a rozvinout svoje manažerské dovednosti? SDA Bocconi School of Management je jedna z předních univerzit obchodní administrativy a hlavní obchodní vysoká škola v Itálii. Je součástí univerzity Bocconi (L'Università Commerciale Luigi Bocconi) a první univerzita v Itálii, která začala nabízet studijní obory v ekonomii.

Kdy: 6. října 2016 od 18.00

Kde: Les Palais Art Hotel Prague , U Zvonařky 1, 120 00 Praha 2

Zúčastníte se schůzky s představiteli nejlepší* italské obchodní školy SDA Bocconi School of Management. Škola se specializuje na obchodní vzdělávání (magisterské studium a MBA) v oblasti umění, módy, marketingu, zdravotnictví, financí, veřejné správy. Dozvíte se o nabízených studijních programech a oborech této prestižní školy a kariérních vyhlídkách.

Proč SDA Bocconi:

SDA Bocconi School of Management je jediná italská obchodní škola, která je zastoupena ve všech mezinárodních vzdělávacích žebříčcích (Financial Times, BusinessWeek, The Economist, Forbes, TopMBA, QS).

Na prezentaci se dozvíte o:

Výhodách studia na SDA Bocconi School of Management. 
Nabízených studijních programech.
Přijímacím řízení a nákladech na vzdělávání.
Stážích a kariérních vyhlídkách pro absolventy.

Pro koho je určena:

Studentům vyšších ročníků, kteří plánují začít studovat magisterský program v zahraničí.
Absolventům univerzit, kteří chtějí získat doplňkové obchodní vzdělání.
Zkušeným odborníkům, kteří chtějí zlepšit svoje dovednosti a/anebo jít na mezinárodní úroveň.
Středním a vyšším manažerům, kteří chtějí rozvíjet svoje manažerské schopnosti a získat titul MBA.

Kariérní a finanční výhlídky:

86% absolventů SDA Bocconi School of Management najdou nové zaměstnání nejpozději do 3 měsíců po ukončení studia, a vydělávají v průměru o 2,5 krát více, než před studiem na obchodní škole.

Spolupracujeme:

Univerzita spolupracuje s předními mezinárodními společnostmi: PWC, UniCredit, Ernst & Young, Deloitte, Salvatore Ferragamo, Gucci, L'Oréal. Během výuky studenti pracují na reálných projektech pro partnery, kteří si potom vybírají budoucí uchazeče a nabízejí jim stáže a pracovní místa. Mezinárodní obchodní vzdělání v Itálii.

Skvělá poloha:

Univerzita se nachází v Miláně - finančním a ekonomickém středisku země a světové metropoli módy.

Sdružení absolventů:

Univerzita je hrdá na Asociaci absolventů (Bocconi Alumni Association). Má více než 12 000 odborníků, kteří v různé období absolvovali některý studijní program obchodní školy. Na základě sdružení fungují četné profesionální kluby (podnikání, marketing, zdravotnictví, management, umění v luxusním segmentu) a zájmové kluby (jachting, lyžování, fotbal).

Členové sdružení pravidelně navštěvují areál školy, organizují různá setkání, přednášky, kurzy a pomáhají studentům při hledání stáže a pracovního místa.

SDA Bocconi School of Management je soukromá vysoká škola. Studium je placené.

Pořadatel akce:

Vzdělávací společnost IQ Consultancy s.r.o. je oficiálním představitelem v SDA Bocconi School of Management ČR. Vyřizujeme výběr vysoké školy a studijního programu, potřebné dokumenty a umístění na univerzitu. Naše služby jsou poskytovány zdarma.

Informace z první ruky:

Na prezentaci, která se uskuteční 6. října v Praze se dozvíte veškeré informace o studiu na SDA Bocconi School of Management. Po prezentaci budete mít možnost položit otázky a získat osobní konzultace od představitele vysokých škol a odborníků vzdělávací společnosti IQ Consultancy.
Vstup zdarma, registrace nutná. Počet míst je omezený. Registrovat se můžete již nyní zde.

7. října se také uskuteční série osobních schůzek: zástupce SDA Bocconi School of Management se osobně setká s účastníky prezentace a zodpoví veškeré otázky.

Mluvčí:

Tim Borgman, regionální manager SDA Bocconi School of Management pro zápis do studia.

Více informací naleznete na www.iqconsultancy.cz

 * Podle průzkumu The Economist, 2015