Řady agentury RobertNemec.com rozšířily Maňáková a Prostřední

Tereza Prostřední přichází do agentury RobertNemec.com z britské digitálky Upstream.

Tereza Prostřední přichází do agentury RobertNemec.com z britské digitálky Upstream. Zdroj: archiv

Do agentury RobertNemec.com nastoupily dvě pracovnice se zkušenostmi ze zahraničí.

Tým agentury RobertNemec.com posílily konzultantka Tereza Prostřední a projektová manažerka Zuzana Maňáková.

Prostřední pracovala původně v britské digitální agentuře Upstream. “Rok jsme ji museli ve čtyřech přemlouvat, abychom ji získali, ale když o někom víte, že je skvělý, vyplatí se jej rok přemlouvat,” vypráví ředitel agentury Robert Němec. Díky své znalosti angličtiny pracuje v novém působišti zhruba z poloviny pro britského klienta a časem se bude orientovat i na americké klienty. Kromě mateřské Mendelovy univerzity studovala na univerzitách ve Vídni a Madridu.

Zuzana Maňáková bude mít v agentuře RobertNemec.com na starosti klienty z oblasti FMCG, módy a farmacie.Zuzana Maňáková bude mít v agentuře RobertNemec.com na starosti klienty z oblasti FMCG, módy a farmacie. | archivZuzana Maňáková

Maňáková přišla z mezinárodní firmy Dixons Carphone, kde měla na starosti tým pro direct sales pro Velkou Británii a Irsko. Její prací bylo kontrolovat, zlepšovat a zrychlovat stávající procesy svého týmu. “Zuzana vyhrála výběrové řízení díky své dravosti a dychtivosti pro digitální marketing,” říká Němec. Bude řídit projekty pro klienty z oblasti FMCG, fashion a farmacie.