Ringier vydává Sport GÓÓÓL

Časopis Sport Góóól

Časopis Sport Góóól

Skupina médií kolem deníku Sport, do které patří také Sport magazín, Nedělní Sport a portálů Isport.cz, se rozšiřuje o nový titul – fotbalový měsíčník Sport GÓÓÓL. Ten je určený pro čtenáře od 13 let. První číslo časopisu vyjde na začátku října.

Stěžejním tématem měsíčníku má být podle mluvčí vydavatelství Ringier Kateřiny Kuchařové „svět fotbalu a jeho superhvězd“. „Časopis vyjde ve výjimečné moderní grafice a s desítkami exkuzivních fotografií,“ dodává Kuchařová.

Každé číslo časopisu podle mluvčí zmapuje cestu jedné fotbalové ikony od prvního zápasu až na fotbalový Olymp, přinese rozhovor s nadějným českým fotbalistou, který má nakročeno do velkého světa, a netradičně představí vybraný fotbalový velkoklub.

Chybět nebudou ani žebříčky Top 10 nejlepších střelců, brankářů, rychlíků či tvrďáků a zajímavosti o tom, za co slavní hráči utrácejí, jaké mají kopačky nebo co si píší na Facebook. „Kromě toho bude Sport GÓÓÓL také radit mladým fotbalistům, jak kráčet ve stopách legend – všechny čtenářské dotazy zodpoví renomovaní trenéři, kteří také vysvětlí, v čem je kouzlo Messiho, Rooneyho, Čecha nebo Ronalda,“ dodává mluvčí.

V obsahu měsíčníku Sport GÓÓÓL bude i pravidelné okénko do hokejového světa a představí i idoly z jiného sportovního odvětví (v prvním čísle to bude „líný expres“, sprinter Usain Bolt).

Nový měsíčník Sport GÓÓÓL vyjde poprvé v pondělí 3. října 2011 v rozsahu 60 stran. V prodeji bude za 39 korun.