Šéf pražské PR agentury Hill+Knowlton Strategies Maxim Behar bodoval na Stevie Awards

Maxim Behar

Maxim Behar

Předseda české pobočky mezinárodní agentury Hill+Knowlton Strategies Maxim Behar získal v rámci udělování Mezinárodních obchodních cen Stevie Awards čestné ocenění v kategorii „Výkonný manažer roku v reklamě, marketingu a PR“. Behar, který je také výkonným ředitelem největší bulharské PR agentury M3 Communications Group, si „manažerského Oscara“ převezme již podruhé.

Podle Behara je ocenění důkazem, že obchod v Bulharsku, ale i v České Republice roste a rozvíjí se na mezinárodní úrovni.

První cenu na Stevie Awards převzal bulharský PR expert v roce 2011 na slavnostním galavečeru v Abú Dhabí spolu s cenou pro jeho agenturu M3 Communications Group, jež byla ohodnocena titulem „Evropská PR agentura roku” a „Nejinovativnější evropská společnost roku”.

Strategický rozvoj PR a obchodu

Stevie Awards jsou jediným oceněním na světě, které postihuje všechny oblasti vrcholného managementu a obchodní činnosti firem. „Stevie“ je název odvozený od řeckého slova steftheí, které znamená korunovaný. „Výkonný manažer roku v reklamě, marketingu a PR“ je oceněním pro představitele firem, kteří jdou příkladem ve strategickém rozvoji public relations a moderního obchodu. Stevie Awards se dělí na čtyři hlavní kategorie: Americké obchodní ocenění, Mezinárodní obchodní ocenění, Stevie Awards pro ženy v byznysu a Stevie Awards pro zákaznický servis a služby.

Bulharská PR agentura M3 Communications Group je členem největší světové PR agentury Hill+Knowlton Strategies a členem WPP Group PLC. Hill+Knowlton Strategies nabízí strategické poradenství, komunikační řešení i analýzy trhu v 84 kancelářích v 46 zemích světa již déle než 80 let. V České republice působí Hill+Knowlton Strategies už téměř dvacet let.

Maxim Behar má v PR více než pětadvacetiletou zkušenost a je uznávaným specialistou v oblasti komunikace a médií. Je také známý jako tvůrčí osobnost s vlivem na bulharskou politiku a obchodní sféru.