Seznam startuje hru s mobilními mapami

Česko pod palcem

Česko pod palcem

Společnost Seznam.cz připravila na léto soutěž pro všechny, kdo mají staženou aplikaci Mapy.cz ve svém mobilním telefonu.

„Pro zapojení do hry se stačí zaregistrovat na stránce Českopodpalcem.cz,“ konstatuje mluvčí Seznamu Irena Zatloukalová. Soutěžící pak sbírají body za navštívená místa, získat je mohou za správné odpovědi na soutěžní otázky. První kolo soutěže odstartovalo o proběhlém víkendu.

Aplikace Mapy.cz podle Seznamu pokrývá většinu typů mobilů v Česku. Od ledna je dostupná pro iPhony a od června se díky uvedení verze pro Symbian, který používá majorita přístrojů Nokia, může používat v přibližně 80 procentech telefonů.

„Protože věříme, že všichni nadšenci už aplikaci mají, tak jsme pro a ně a také pro nové uživatele, kteří zatím ani netuší, jak užitečný jejich telefon umí být, připravili letní hru Česko pod palcem,“ doplňuje senior brand manager Seznamu Martin Šámal.

Šanci vyhrát má podle Šámala každý, kdo má v telefonu aplikaci Mapy.cz a vydá se s ní po bodech zájmu, kterých bude po České republice něco kolem tisíce.