Seznam vybírá novou reklamní agenturu

seznam.cz

seznam.cz

Seznam.cz oslovil osm agentur s nabídkou vytvořit kreativní koncept nové kampaně pro značku Seznam.cz. Vítěz se stane dodavatelem reklamních služeb. Výběrové řízení bylo započato 1. února a vítězná agentura bude oznámena nejpozději 20. února.

Seznam.cz oslovil agentury Dark Side, HullaBaloo, Kaspen/Jung v. Matt, Leagas Delaney, Outbreak, Saatchi & Saatchi, Young & Rubicam a dosavadní agenturu McCann Erickson. Do 13. února mají předložit kreativní návrhy pro komunikaci značky Seznam.cz. Tato nová kampaň se objeví v médiích nejspíš ještě v prvním pololetí.

„Výběrové řízení jsme vyhlásili, protože se domníváme, že po upevnění základů značky komunikací v minulém roce máme nyní možnost stavět nové patro. Chceme vidět pohled na to, jak by mohla naše komunikace vypadat z různých úhlů. Hledáme tedy nejzajímavější pohled, který přestaví Seznam.cz, zjednodušeně řečeno jako portál, který nabízí informace a zábavu pro uživatele internetu,“ uvedl k důvodům vyhlášení výběrového řízení na poskytování reklamní služeb pro Seznam.cz Senior Brand Manager společnosti Martin Šámal.