Slevové portály uzavřely dohodu, partnerům nabídnou balíčky

Internet

Internet

Portály Mydeals.cz, BonyBony.cz a Megasleva.cz uzavřely dohodu o obchodní a marketingové spolupráci. Společně disponují víc než půl milionem odběratelů denního zpravodaje a milionem unikátních návštěvníků měsíčně. Dohoda umožní obchodním partnerům prezentaci nabídek na všech třech webech.

„Od spolupráce si slibujeme větší konkurenceschopnost, výměnu zkušeností a rozšíření nabídky do dalších měst v České republice,“ říká jednatel společnosti Mydeals.cz Sebastian Vohradník a pokračuje: „Svým obchodním partnerům nabídneme řadu benefitů. Díky jedné smlouvě získají možnost prezentovat svoji nabídku na třech portálech, to vše za jednu cenu a s trojitou marketingovou podporou. Budou se sami moci rozhodnout, zda využijí všech třech portálů nebo si vyberou jen některý z nich. Pro naše obchodní partnery může být také zajímavé, že se nabídky nebudou časově překrývat, čímž zajistíme jejich větší efektivitu.“

Jako další bonus získají obchodní partneři bezplatné zveřejnění nabídky na zahraničních portálech v Evropě, Asii a Jižní Americe. Společnost Mydeals.cz má podporu německé holdingové společnosti a mezinárodní sítě Rebate Networks zhruba s třiceti dceřinými společnostmi po celém světě.