Společnost P3 rozšiřuje marketingový tým

Ředitel oddělení PR a marketingu společnosti P3 Hynek Bartík

Ředitel oddělení PR a marketingu společnosti P3 Hynek Bartík Zdroj: archiv

Společnost P3, vlastník, developer a správce průmyslových nemovitostí s celoevropskou působností, znovu rozšířila svůj marketingový tým. Na post marketingové manažerky pro západní Evropu, na kterou se P3 hodlá v nejbližší době soustředit, jmenovala Kordulu Kiefer-Kempf. Tento krok navazuje na nedávný nástup Adama Fokse a Julie Svarovské společně s povýšením Hynka Bartíka na pozici ředitele oddělení PR & Marketingu.

Developer, vlastník a správce průmyslových nemovitostí s celoevropskou působností, společnost P3, jmenoval na post koordinátora marketingu Adama Fokse, který má na starosti externí komunikaci společnosti v České republice. Do P3 přišel z marketingové agentury Wunderman. Působil také v oblasti obchodu, marketingu a na vedoucích pozicích v mezinárodní studentské neziskové organizace AIESEC, pro kterou pracoval v České republice, Turecku nebo na Barbadosu. Foks je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze.

Se zkušenostmi z marketingu, prodeje a event managementu ve společnostech KPMG Česká republika a IBM Corporation nastoupila do P3 Julie Svarovská, která zastává post specialistky PR a marketingu. Jejím úkolem bude koordinovat marketingové aktivity společnosti v Polsku, na Slovensku a v Rumunsku. Svarovská vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze a je rovněž držitelkou titulu Master of Arts v oblasti PR a komunikace z americké univerzity La Salle ve Philadelphii.

Nejnovější posilou týmu je Kordula Kiefer-Kempf, nová marketingová manažerka pro západní Evropu. Ta působila posledních 12 let ve společnosti IDI Gazeley, naposledy jako marketingová manažerka pro Evropu a Čínu. Kiefer-Kempf bude řídit marketing společnosti P3 v západní Evropě z její pobočky v německém Frankfurtu. Je absolventkou oboru aplikované lingvistiky, překladatelství a tlumočení na Sárské univerzitě a má za sebou 25 let zkušeností ve stavebnictví.

Marketingová manažerka společnosti P3 pro západní Evropu Kordula Kiefer-KempfMarketingová manažerka společnosti P3 pro západní Evropu Kordula Kiefer-Kempf | archiv Marketingová manažerka společnosti P3 pro západní Evropu Kordula Kiefer-Kempf

Celý marketingový tým řídí Hynek Bartík, který byl nedávno povýšen na post ředitele oddělení PR & Marketingu celé společnosti P3. Bartík dostal za úkol vytvořit marketingový tým, který přispěje k dalšímu růstu firmy. Do P3 přišel v roce 2014 z Philipsu, ve kterém působil v oblasti řízení prodeje a B2B marketingu. Bartík je absolventem ekonomiky a managementu energetiky na Fakultě elektrotechnické ČVUT v Praze.