Sunar nabídne kolekci dětského oblečení

Sunar uvede módní kolekci pro děti

Sunar uvede módní kolekci pro děti

Značka mléčné výživy Sunar ve spolupráci s módní návrhářkou Hanou Zárubovou poprvé vytvořila limitovanou kolekci dětského oblečení Sunar Fashion. Trička, čepice či mikiny určené pro děti od devíti měsíců do tří let budou v prodeji od února.

Základní barvou kolekce je šedá a bílá. Na lemování je použita kontrastní oranžová, která je typická pro obal kojeneckého mléka Sunar Complex. Oranžový je také motiv žirafy, který se opakuje v rámci celé kolekce.

Bavlněné oblečení z kolekce Sunar Fashion bylo vyrobeno v Čechách bez umělých příměsí. Kolekce složená z body, tepláčků, šatiček, čepiček a mikinky se bude prodávat od února za cenu od 139 korun. Více informací o kolekci je k dispozici na webu Sunarfashion.cz.

První výrobky značky Sunar, jejíž název vznikl spojením počátečních slabik ze slov „sušené národní“, se na českém trhu začaly prodávat v roce 1950. V roce 2004 se značka stala součástí mezinárodní švýcarské společnosti Hero, do jejíhož portfolia na českém trhu patří také džemy Schwartau nebo cereální výrobky Corny.