Symbio Digital posiluje v sociálních sítích

Blanka Mikulášková nastoupila do Symbio Digital

Blanka Mikulášková nastoupila do Symbio Digital Zdroj: Khalil Baalbaki, Cesky rozhlas

Do agentury Symbio Digital nastoupí na nově vytvořenou pozici Social Media Director Blanka Mikulášková.

Holešovická agentura Symbio Digital posiluje tým, který pro klienty zajišťuje strategii a správu sociálních sítí. Od nového roku ho bude řídit Blanka Mikulášková, která do Symbia nastoupila na nově vytvořenou pozici Social Media Director. Obdobnou pozici zastávala ve svém předchozím angažmá v Českém rozhlase.

Mezi její nejúspěšnější projekty nové posily patří strategie a správa sociálních médií pro Český rozhlas, za který dostala Cenu generálního ředitele Českého rozhlasu. Kromě toho pomáhala například implementovat interaktivní nástroje přímo do vysílání rádia. Dříve působila mimo jiné v H1.cz nebo v Avastu.

„Většina agentur z oboru social media vznikla ve zlaté době, kdy stačilo umět založit profil a všechno ostatní šlo skoro samo. Ale ta doba rychle končí. My jsme si prošli už víc takových bublin, takže víme, jak těžká práce nás v sociálních sítích čeká v příštích pár letech,“ zdůvodňuje aktuální posílení social týmu Robert Haas, jeden ze spolumajitelů Symbia.

Symbio reaguje novou posilou na změny na trhu a dál rozšiřuje svoje specializované týmy – kromě strategie a kreativy má in-house kompletní digitální produkci a nově také vlastní videoprodukci Symbiograf. Pro klienty bude hlavním rozdílem oproti specializovaným social media agenturám právě spolupráce týmu napříč celým Symbiem. Do rozvoje a realizace projektů se tak bude zapojovat kreativní tým pod vedením strategického plánovače, UX designéři, grafici nebo třeba i filmaři.