Symbio obsadilo „nejhorší místa“

Noví accounti v Symbiu: Bára Ripplová a Petr Šupolík

Noví accounti v Symbiu: Bára Ripplová a Petr Šupolík Zdroj: archiv

Agentura Symbio posiluje accountský tým, nastupují Šupolík z Googlu a Ripplová z McCannu.

Symbio uspělo v náborové kampani Chcidosymbia.cz, ve které shánělo pod heslem „Nejhorší džob v agentuře“ seniorní account manažery. Od poloviny ledna pracuje v agentuře Petr Šupolík, v polovině února ho bude následovat ještě Bára Ripplová.

Petr Šupolík přichází do Symbia z Googlu, kde zastával pozici Industry Manager. Pomáhal využívat marketingové nástroje a kanál YouTube klientům zejména z oblasti technologií, financí a FMCG. Předtím působil několik let v agentuře H1.cz jako account manažer mj. pro Škoda Auto a další značky VW Group.

Bára Ripplová posledních šest let působila v agentuře McCann Prague, kde se postupně vypracovala z account executive až na pozici junior account director. Nejvíce se věnovala klientům L ́Oréal Paris, Maybelline a Nestlé, v posledním roce i Vodafonu. Za práci na kampani pro L ́Oréal Paris Casting Crème Gloss získala Zlatou Effie 2014.

Náborovou kampaň spustilo Symbio na konci září 2015, hlavní video vidělo jen na Facebooku přes 13 000 potenciálních zájemců o práci.