Televize Barrandov ohlásila další seriál režiséra Magnuska

Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

Televize Barrandov připravuje další seriál s režisérem Tomášem Magnuskem. Půjde o šestnáctidílnou sérii z prostředí psychiatrické léčebny Stopy života. V seriálu, pod jehož scénářem je podepsaný psychiatr Jan Cimický, se objeví například Kateřina Brožová, Josef Abrhám, Libuše Šafránková, Marek Vašut či Jan Tříska.

„Televize Barrandov dosud nikdy divákovi nenabídla tak výpravný vlastní seriál. Jsme pyšní, že naší premiérou jsou právě Stopy života. Naše televize tak po připravovaném seriálu Bastardi prohloubí svoji spolupráci s talentovaným tvůrcem a režisérem Tomášem Magnuskem,“ uvedl majitel TV Barrandov Jaromír Soukup.

Natáčení šestnáctidílné série bylo zahájeno ve vybraných lokacích na Královéhradecku. Štáb a herce čeká celkem sto třicet natáčecích dní. V seriálu se dále objeví Ivana Andrlová, Nina Divíšková, Ladislav Frej, Jan Hrušínský, Jan Kačer nebo Kateřina Macháčková.

„Vzniká celkem 16 dílů a počítáme s tím, že točit budeme až do března roku 2015,“ prozradil režisér Tomáš Magnusek. Televize Barrandov na podzim uvede prvních osm dílů, druhou sérii stanice uvede příští rok na jaře.