Tomáš Tucson píše blog Hyundai

Hyundai a Médea PR spouštějí blog, který píše Tomáš Tucson

Hyundai a Médea PR spouštějí blog, který píše Tomáš Tucson Zdroj: Hyundai

Společnost Hyundai Motor Czech spouští neobvyklý blog, kde v hlavní roli vystupuje model Tucson. Připravuje ho Médea PR.

Hyundai nabízí zájemcům z řad veřejnosti možnost vypůjčit si na víkend vůz Tucson, který automobilka překřtila Tomáš. Mohou se tak podílet na jeho příběhu – každodenní zážitky, které postava Tomáše v první osobě komentuje, a fotografie může každý sledovat na blogu Tomastucson.cz, kde lze nalézt i registrační formulář na půjčení Tomáše.

„Projekt má za cíl zpřístupnit netradičním způsobem náš vůz úplně každému, a ukázat tak široké veřejnosti, kam se naše automobily posunuly. Mnoho lidí má o značce Hyundai vytvořený zafixovaný obrázek, který už dávno neplatí, a my to chceme mimo jiné touto hravou formou pomoci změnit,“ řekla Jana Sekeráková, marketingová manažerka společnosti Hyundai Motor Czech.

Vůz překřtěný Tomáš Tucson je speciálně polepen, takže ho na silnicích každý snadno pozná. Po stranách bude polep postupně doplňován fotografiemi ze společných výletů od jednotlivých účastníků. Za blogem stojí Médea PR, která ho propaguje na facebookové stránce automobilky a ve spolupráci s odbornými médii.