TV Metropol mění logo

TV Metropol představuje nové logo

TV Metropol představuje nové logo

Společnost MF TV představuje nové logo TV Metropol. Na televizních obrazovkách bude poprvé zveřejněno v pondělí 3. června. Jednotlivé programové bloky Kultura, Hobby, Zdraví, Lifestyle a Info budou rozděleny do přehledných barevných modifikací, aby divák získal co nejsnazší orientaci v programové nabídce.

Logotyp je změněn přesně po dvou letech existence televize a graficky navazuje na logo původní. Zároveň ale jeho nová podoba reaguje na změny, kterými televize právě prochází. Vizuální provedení bylo vytvořeno in-house v kreativním týmu TV Metropol.

Nové logo si stále drží svůj charakteristický tvar, je však vizuálně výraznější a dynamičtější. Zároveň funguje jako platforma pro jednotlivé variace a barevné verze. Základním prvkem loga, vycházejícím z původního návrhu, je trojúhelník, který se tak zároveň stane stěžejním vizuálním prvkem nové grafické podoby TV Metropol.

Společnost MF TV představuje nové logo TV MetropolSpolečnost MF TV představuje nové logo TV Metropol

„Televize Metropol zůstává úzce propojena s životem Prahy a středních Čech, odkud přináší každou hodinu aktuální zprávy. S celkovou změnou vizuálního stylu, která zahrnuje nové logo a grafiku, ale i řadu dalších dílčích změn, bude brzy představeno i nové studio,“ řekl jednatel společnosti MF TV Karel Polcar.