TV Metropol s novými moderátorkami

Nové moderátorky TV Metropol

Nové moderátorky TV Metropol Zdroj: rap

Lenka Vacvalová, Veronika Hong, Hanka Kynychová a Helena Brabcová jsou nové tváře pořadů TV Metropol. Moderátorky budou vystupovat v pořadech o životním stylu, které jsou určeny především cílové skupině žen, jež chtějí žít aktivně.

„TV Metropol nadále stojí na aktuálním zpravodajství z Prahy, které je doplněné o lifestylové formáty a kulturní servis. TV Metropol je městská televize, která pro obyvatele metropole přináší témata a tipy z různých oblastí. Praha a střední Čechy jsou totiž unikátní region, který nabízí výjimečné prostředí, různorodé lokality. Naše pořady jsou cíleny na konkrétní divácké skupiny a plánujeme tak zasáhnout celou věkovou strukturu od dětí až po seniory,“ řekla Kateřina Černá, výkonná a programová ředitelka TV Metropol.

S jednotlivými profily moderátorů, k nimž dále například také patří Petra Slancová a Vojta Lavička, se mohou všichni podrobně seznámit na Metropol.cz.

Diváci nyní mohou pravidelně sledovat nové zpravodajské a lifestylové pořady, jako například Pražský expres, Koktejl, Supermáma a Na vrcholu. Signál TV Metropol pokrývá celou Prahu a 65 procent Středočeského kraje, celkem tedy až 2,2 milionu obyvatel ČR.

O TV Metropol se také dočtete: