V čele POPAI CE nově Daniel Jesenský

POPAI Show 2012

POPAI Show 2012 Zdroj: Petr Kamenicky

Na valné hromadě členů POPAI CENTRAL EUROPE, která podporuje rozvoj marketingu v místě prodeje, se stal novým prezidentem pro další období Daniel Jesenský z firmy DAGO. Do funkce viceprezidenta byl zvolen Radomír Klofáč ze společnosti MORIS design. Libor Jordán ze společnosti DEKOR, jenž byl prezidentem asociace od roku 2011, oznámil své rozhodnutí z časových důvodů do rady již nekandidovat.

V radě budou pracovat garanti jednotlivých sekcí POPAI CE. Petr Šimek z agentury WELLEN je novým garantem Klubu zadavatelů, Aleš Štibinger z Gaia Group bude pokračovat ve funkci garanta pro sekci digitální a multimediální komunikace a Viera Černá (REDA) bude řídit sekci pro oblast dárkových a propagačních předmětů. V radě budou dále také Monika Hrubalová (čestná členka POPAI), Zdeněk Sobota (M.I.P. Group) a Martin Hasilík (Authentica).

POPAI CE má 67 členů. V současnosti realizuje nebo připravuje celou řadu projektů - například kontinuální vzdělávací program pro všechny subjekty působící v oboru in-store komunikace, mezinárodní konferenci POPAI fórum 2013, oborovou soutěž POPAI AWARDS 2013 o nejlepší komunikační prostředky v prodejních místech a nové průzkumové projekty a program spolupráce s vysokými a středními školami se specializací na marketingovou komunikaci.