Ve spotu ČSOB si zahrají její klienti

Šťastná to rodinka

Šťastná to rodinka Zdroj: archiv

ČSOB spouští kampaň na podporu spotřebitelských půjček. Jejím cílem je ukázat banku jako zavedeného poskytovatele půjček. Reklamní spot zajistila agentura Creative Brand.

ČSOB posílá na televizní obrazovky dvacetisekundový spot, ve kterém si zahrají skuteční klienti banky. Ti se v jednoduchém ději pohybují v obchodě s nábytkem a v zahradním centru. Při nákupu je zaujme výhodná půjčka s nulovým úrokem ve druhé polovině splácení a s nižší úrokovou sazbou.

„Naší snahou bylo vytvořit hřejivý příběh, který bude vynikat svojí nelíčeností a opravdovými emocemi. Pro tento spot je příznačná ruční kamera, vyhnuli jsme se tak naleštěnému reklamnímu svícení, neprodáváme lokaci, ale emoci. Jedná se o průnik žánrů – nezávislý film, home video a videoklip,“ říká Renata Němcová Pixová, ředitelka marketingové komunikace ČSOB.

Spot režíroval Jan Švejkar, autorem hudby je Tomáš Maček. Na přípravě TV spotu pracovala agentura Creative Brand, produkce byla v rukou Savage. Kampaň bude dále k vidění na internetu a na venkovních plochách, na plakátech, letácích a ve výlohách poboček.

Vizuál ČSOBVizuál ČSOB | archiv