Vedení marketingu Sazky převezme Aleš Veselý

Vedení marketingu Sazky převezme od 1. července Aleš Veselý

Vedení marketingu Sazky převezme od 1. července Aleš Veselý

Společnost Sazka bude mít od 1. července letošního roku nového marketingového ředitele. Aleš Veselý přichází do nevyššího vedení loterijní společnosti po patnácti letech v telekomunikacích.

„Jedná se plánovanou změnu, Roman Ječmínek, který byl pověřen vedením marketingu dočasně, zůstane na své pozici až do nástupu Aleše Veselého a ani potom ze společnosti neodejde, bude mít na starosti marketingovou komunikaci,“ vysvětluje změnu ve vedení marketingu Sazky její tiskový mluvčí Václav Jalovecký.

Aleš Veselý začal svou karieru v roce 1997 v bankovnictví a podílel se na startu nové mezinárodní banky na českém trhu, Hypo Bank. V roce 1998 změnil obor a nastoupil do mobilní telekomunikační firmy Eurotel, kde od roku 2000 působil v různých manažerských pozicích v rámci segmentového marketingu pro rezidentní zákazníky.

V roce 2006 se stal ve firmě Telefónica O2 ČR ředitelem marketingu pro firemní zákazníky, následně byl od roku 2009 ředitelem marketingu v segmentu domácností. Ve své poslední pozici působil jako ředitel Produktů a služeb.

Během své čtrnáctileté kariéry v telekomunikacích zodpovídal za marketing rezidentních i firemních zákazníků, komunikaci, řízení mobilních i fixních produktů, TV a contentových služeb, podílel se na realizaci mezinárodních projektů a spuštění řady úspěšných nabídek a kampaní.