Vedení marketingu společnosti Whirlpool přebírá Minaříková

Vedení marketingu společnosti Whirlpool přebírá Minaříková

Vedení marketingu společnosti Whirlpool přebírá Minaříková

Společnost Whirlpool CR oficiálně oznámila změnu ve vedení oddělení marketingu. Novou ředitelkou se stala Markéta Minaříková, která zde působí od roku 2010. Ján Živný, který funkci do té doby zastával, ve společnosti Whirlpool Corporation i nadále zůstává, nově jako ředitel marketingu pro oblast jižní Afriky.

V rámci změny organizační struktury společnosti Whirlpool došlo v červnu 2012 v oddělení marketingu ke spojení regionů Česká republika a Slovenská republika. Nová marketingová ředitelka tak zodpovídá, stejně jako v posledním roce její předchůdce, za marketingové aktivity v obou těchto zemích a řídí dva separátní týmy.

Markéta Minaříková pracuje ve společnosti Whirlpool CR již téměř tři roky. Většinu tohoto období byla coby Category Manager zodpovědná za segment vestavných spotřebičů, kde se podílela na významném posílení a rozvoji této kategorie. V roce 2013 dostala na starosti volně stojící spotřebiče. V rámci své předchozí kariéry Minaříková působila v marketingu společností Samsung a Philips.

Ján Živný působí ve společnosti Whirlpool Corporation od roku 1997, kdy svou profesní kariéru začínal na Slovensku v obchodním a logistikém oddělení, které později vedl. Funkci ředitele oddělení marketingu zastával od roku 2002. „Nabídka vedení marketingu pro oblast jižní Afriky pro mě byla vítanou a velmi zajímavou příležitostí, a to nejen z hlediska destinace, ale i odlišnosti trhu. Proto jsem ji rád přijal,“ říká Ján Živný