Vejvodová se oficiálně stává mluvčí mBank

Agendu tiskové mluvčí mBank přebírá Ivana Vejvodová

Agendu tiskové mluvčí mBank přebírá Ivana Vejvodová

Agendu tiskové mluvčí mBank v listopadu oficiálně přebírá Ivana Vejvodová. Do internetové banky nastoupila v červnu po odchodu Rostislava Kocmanana původně jako manažerka komunikace.

Ivana Vejvodová bude mít aktuálně na starosti koordinaci komunikačních a PR aktivit české a slovenské mBank v rámci projektu Nová mBank. Ten zahrnuje změnu názvu, loga a firemního designu mBank a především zavedení moderního internetového bankovnictví. Všechny tyto změny čekají mBank již na začátku příštího roku. Komunikační aktivity a pozici tiskového mluvčího mBank na Slovensku zastává nadále Matej Kubinec.

Ivana Vejvodová přišla do mBank ze společnosti Columbia Sportswear Czech, kde pracovala jako PR a marketingový koordinátor pro ČR, SK a PL. Dříve pracovala například jako tisková mluvčí a manažerka komunikace ve Skupině ČEZ, v české pobočce Nike European Operations jako PR manažerka nebo jako šéfredaktorka zákaznických magazínů společnosti Eurotel Praha. Vystudovala Fakulty sociálních věd a tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.