Veletrh SPORT Life startuje v Brně už podesáté

sport life_lezení

sport life_lezení

Na brněnském výstavišti dnes začíná jubilejní desátý ročník mezinárodního sportovního veletrhu SPORT Life. Souběžně proběhnou ještě cyklistický veletrh Bike Brno, výstava lodí a vodních sportů boat Brno a výstava karavanů a obytných automobilů Caravaning Brno.

Veletrh obsadil deset pavilonů, včetně třech největších, a představí se na něm 350 vystavovatelů z 16 zemí. Zájemci si mohou prohlédnout a vyzkoušet sportovní vybavení všeho druhu, chybět nebude oblečení nebo potřeby pro volný čas. Veletrh SPORT Life končí v neděli 13. listopadu.

Veletrh v loňském roce navštívilo přes 40 000 lidí. „Věříme, že tuto hranici se podaří překonat i během letošního jubilejního ročníku,“ říká ředitel veletrhu Jan Kuběna.

Veletrh cílí na širokou veřejnost od outdoorových nadšenců, přes fanoušky zimních sportů po příznivce fitness. Velký prostor je věnován také vybavení pro míčové, raketové a halové sporty či populární cyklistice. Jako obvykle je možné si většinu vystavených novinek přímo na veletrhu vyzkoušet.

Snížené vstupné po registraci na webu www.bvv.cz/sport-life je 120 Kč.