ViralBrothers pro knižní bestseller aneb Debilní kecy matek

Debilní kecy matek

Debilní kecy matek

Virální video odkazující na trilogii Fifty Shades britské autorky E L James zhlédlo za dvacet hodin od umístění YouTube více než 550 tisíc lidí.

Tvůrci populárních virálních videí, dvojice Erik Meldik a Čeněk Stýblo alias ViralBrothers, spustili 4. března další kampaň. Jejím zadavatelem je nakladatelství XYZ, které u nás vydalo první dva díly úspěšné trilogie Fifty Shades a třetí pokračování v češtině připravuje na září.

Video plné mateřských průpovídek odkazuje na stránky Fiftyshadesofgrey.cz s tím, že „na nich najdete knihu pro maminky, aby neměly debilní kecy“. Hlavním lákadlem k návštěvě stránek jsou ale další bonusová videa.

Podívejte se na Debilní kecy matek:

Meldik a Stýblo vytvořili už 13 videí s milionovým zhlédnutím. Některá obsahují komerční sdělení, část z nich ho ale postrádá a byla vytvořena s cílem přitáhnout návštěvníky na Youtube kanál ViralBrothers. Posledním videem, které dosáho milonu zhlédnutí, jsou Debilní kecy studentů. Šlo o kampaň pro portál ClickandStudy.com, která tuto magickou hranici překročila během tří dnů.

Rozhovor s ViralBrothers si můžete přečíst zde: