ViralBrothers zhodnocují vlastní značku

Debilní kecy učitelek

Debilní kecy učitelek

Na YouTube se zhruba před dvaceti hodinami objevilo nové video ViralBrothers. Spot s názvem Debilní kecy učitelek odkazuje na e-shop s jejich vlastními fanouškovskými předměty.

Hlavními hrdinkami nejnovějšího videa dvojice Meldik – Stýblo jsou učitelky. Za necelých dvacet hodin od uveřejnění na YouTube mají jejich Debilní kecy více než 500 tisíc zhlédnutí. Video odkazuje na e-shop s tričky a s dalšími předměty se značkou ViralBrothers.

Podívejte se na nejnovější video ViralBrothers:

Zda se, že specialisté na virální video, kteří v rámci ankety Agentura roku obdrželi Cenu Strategie, pracují na dalším zhodnocení svojí značky. Jedno z triček z nabídky e-shopu se jim mimochodem podařilo propašovat do nedávno vysílané televizní Show Jana Krause:

ViralBrothers v Show Jana KrauseViralBrothers v Show Jana Krause

YouTube kanál Virál Brothers má v tuto chvíli 294 tisíc odběratelů a více než 40 milionů zhlédnutí. Nejpopulárnějším videem jsou Debilní kecy holek, které za rok zhlédlo 3,6 milionů lidí. Přes tři miliony zhlédnutí mají také Debilní kecy matek, které se na internetu objevily před dvěma měsíci a Debilní kecy Čechů na dovolené.