Vizitka: Lenka Rogerová

Lenka Rogerová

Lenka Rogerová

Od září 2011 zastřešuje v nově vzniklé pozici Head of PR veškeré komunikační aktivity v oblasti PR týkající se lokálních i mezinárodních klientů poradenské společnosti Grayling. Až dosud v Graylingu zastávala funkci Senior Consultanta, především pro produktové a korporátní PR. Mezi nejvýznamnější klienty, na jejichž strategické komunikaci se bude i nadále podílet, patří Google, IBM nebo Jaguar Land Rover.

Co vystudovala: Lenka vystudovala fyzioterapii a jejím snem vždy bylo pracovat s lidmi. Toho se jí naplno dostalo až při působení v oboru komunikace.

Kde působila: Svou první příležitost dostala v Českém Telekomu, kde se v roce 2005 projektově podílela na přípravách rozsáhlého rebrandingu při spojení se španělskou Telefónicou. Poté nastoupila do Aholdu, kde zastřešovala aktivity týkající se CSR a interní komunikace. Po dvou letech v retailu nastoupila do hotelové skupiny Mandarin Oriental, kde skoro tři roky zastávala funkci tiskové mluvčí a manažerky vztahů s médii. Od roku 2010 působí v poradenské společnosti Grayling, kde uplatnila své zkušenosti z oblasti korporátní a vnitrofiremní komunikace, společenské odpovědnosti firem a speciálních komunikačních projektů. A také zkušenosti ze stran fungování klienta a velkých nadnárodních korporací.

A mimo práci: Lenka pochází z česko-kubánské rodiny, je svobodná a hovoří anglicky a španělsky. Mezi její koníčky patří tanec, vysoká gastronomie a cestování. Energii k pracovním výkonům pravidelně dobíjí s přáteli a domácím kutilstvím.