Web Siemensu ČR obslouží agentura AMI Digital

Internetový obcho, ilustrační foto

Internetový obcho, ilustrační foto Zdroj: Pixabay.com

Agentura AMI Digital bude společnosti Siemens Česká republika poskytovat v následujících dvou letech služby spjaté s webem. Zakázku vyhrála ve dvoukolovém výběrovém řízení.

Agentura AMI Digital zvítězila ve výběrovém řízení společnosti Siemens Česká republika na dodávku webových služeb. Na základě vítězství ve dvoukolovém tendru bude s elektrotechnickou firmou spolupracovat příští dva roky.

„Se společností Siemens jsme za poslední dva roky realizovali několik menších projektů. Věříme, že i tyto předchozí zkušenosti s naší agenturou sehrály pozitivní roli při finálním rozhodování klienta o výběru nového dodavatele,“ uvedl ředitel AMI Digital Vladan Crha.

AMI Digital bude se společností Siemens spolupracovat při vytváření webových stránek, online monitoringu, tvorbě analýz a případně poskytovat další služby z oblasti sociálních sítí. V první řadě půjde o tvorbu marketingových a komunikačních microsites, včetně zajištění všech náležitostí s tím souvisejících, jako jsou správa doménových jmen, hostingové služby apod.