WebExpo 2013 - hvězdou bude Christina Wodtke z Yahoo!

Yahoo

Yahoo

Konference WebExpo, která spojuje internetové podnikatele, marketéry, vývojáře a designéry nabídne v termínu od 19. do 21. září tři dny nabité přednáškami, workshopy, networkingem a zábavou. Akce se uskuteční v prostorech Vysoké školy ekonomické v Praze.

Letošní ročník bude výjimečný historicky nejvyšším počtem zahraničních přednášejících, kterých bude z celkových 80 řečníků zhruba polovina. Mezi největší hvězdy bude patřit byznysmenka Christina Wodtke (MySpace, LinkedIn, Yahoo!), startupista a vývojář Steve Corona (Twitpic, Life 360) a legenda UX designu J. J. Garret (Adaptive Path).

Pro více než 1000 účastníků bude připraveno přes 70 přednášek a 11 workshopů na témata jako jsou vývoj produktu, design služeb, marketingová komunikace nebo projektový management. „Mám obrovskou radost, že se nám podařilo přilákat řečníky ze zahraničí a zároveň vylepšit některé organizační nedostatky z minulých let. Letošní WebExpo má všechny předpoklady být nejkvalitnějším ze všech ročníků, které dosud proběhly,“ říká zakladatel konference Václav Stoupa.

Posláním konference je šíření inspirativních myšlenek webové tvorby - web creation ideas a skutečná spolupráce - coworking v rámci internetové komunity. Od loňské podpory networkingu v podobě webové aplikace na propojování kontaktů účastníků se těžiště přesouvá na novou sociální síť - WebExpo Professional Network. Profesionálům z oboru umožní najít spolupracovníka na projekt nebo zaměstnance do firmy. Síť bude spuštěna před začátkem konference a bude mít přesah i po jejím skončení.