Známe pět kandidátů na PR osobnost roku

David Ondráčka

David Ondráčka Zdroj: profimedia.cz

Asociace Public Relations Agentur (APRA) bude letos už počtvrté volit PR osobnost roku. Přes první a druhé kolo na shortlist postoupilo pět kandidátů.

PR osobností roku 2012 se stane jeden z následující pětice: Michal Donath (Donath Business & Media), Klára Gajdušková (Česká spořitelna), Ivo Měšťánek (ČSOB), David Ondráčka (Transparency International ČR) a Petr Soukup (Český dům v Londýně). PR osobností roku se podle organizátorů stane výrazná osobnost, která odvážně a kreativně prosazuje moderní trendy i zavedené postupy v public relations, čímž přispívá k rozvoji a naplnění obchodních cílů firmy a současně splňuje základní nominační kritéria.

Volba PR osobnosti roku je tříkolová, první i druhé kolo je v gesci odborného panelu složeného z dvaceti osobností a PR odborníků, třetí kolo se uskuteční v průběhu PR Summitu 23. října v hotelu Pyramida. Zde bude PR osobnost roku volit odborná veřejnost – účastníci PR Summitu. Volba proběhne za pomoci hlasovacího zařízení, a to výběrem ze shortlistu pěti nominovaných. Ten byl sestaven bodováním 25 nominovaných kandidátů a kandidátek na PR osobnost roku.