Zvěřinec v Monetě: kocour, pes a primář Sova

Spot Moneta Money Bank

Spot Moneta Money Bank Zdroj: Moneta Money Bank

Moneta Money Bank představila svůj druhý televizní spot s kocourem a hercem Jiřím Bartoškou. Opět za ním stojí agentura Labstore.

Od začátku září je v televizi a kinech k vidění nový TV spot Moneta Money Bank. I tentokrát hraje ve spotu veterináře herec Jiří Bartoška, který je se značkou spojen od letošního července. V zářijové reklamě si po jeho boku zahrál kromě populárního kocoura i pes – mastif Arnošt.

Od 5. září banka ke spotu připojila tři patnáctivteřinové tagony na podporu hypoték, půjček a provozního financování. Spoty poběží až do 2. října a bude je doplňovat online, outdoor a rádio. Vedle oblíbeného kocoura přibudou ještě psi, rybička a další kočka.

„V další části rebrandingové kampaně představujeme positioning banky, který staví na dostupném financování domácností i podnikání, výhodných službách a přátelském přístupu ke každému,“ říká Miroslava Misíková, ředitelka marketingové komunikace Moneta Money Bank.

Nový spot se vysílá v TV stanicích skupin Nova, Prima, Atmedia a Empresa Media. Kreativu nového televizního spotu opět připravila agentura Labstore a o režii se postaral Daniel Růžička s produkcí AdWood.