Posuňte svůj byznys dál díky studiu MBA!

Posuňte svůj byznys dál díky studiu MBA!

Posuňte svůj byznys dál díky studiu MBA! Zdroj: European School of Business & Management SE

Rozjíždíte vlastní firmu nebo čelíte výzvě na nové pracovní pozici? MBA studium přináší možnost, jak můžete aktuální pracovní problematiku konzultovat s těmi nejlepšími profesionály z oboru.

Jak studium MBA funguje?

V ročních MBA programech se budete setkávat s vynikajícími lektory, kteří za sebou mají léta intenzivní praxe a o své léty nasbírané know-how se s vámi rádi podělí. „Vysoce profesionální a zajímaví lektoři rozhýbají vaši mysl, naučí vás dívat se na řešené problémy z jiných perspektiv a ukážou vám nové cesty ve vašem pracovním, ale i osobním životě, “ říká absolvent studia MBA na vzdělávací instituci European School of Business & Management PhDr. Jakub Šimek, MBA.

Proč si vybrat právě ESBM?

ESBM je zavedená a vyhlášená instituce poskytující vzdělání v manažerských programech MBA, DBA a LLM. Je členem mnoha odborných českých i mezinárodních asociací včetně České manažerské asociace. Mezi lektory ESBM patří profesionálové jako například Yvona Charouzdová, Roman Lindauer nebo Miroslav Špaček.

Vybrat si na ESBM můžete z 19 MBA specializací, a to v oblastech jako klasický management, leadership, pojišťovnictví, management obchodu, zdravotnictví, bankovnictví nebo třeba marketing a PR. Velkou výhodou studia na této instituci je, že je postavené na oxfordském studijním modelu, který rozvíjí praktické dovednosti, samostatné uvažování studentů, vyhledávání informací a logickou argumentaci, a to vše staví nad teoretické znalosti.

MBA se přizpůsobí i těm nejvytíženějším

Zahájit studium lze kdykoliv během roku. Termíny několika prezenčních setkání, které probíhají o sobotách, si můžete vybrat podle svých časových možností, a v průběhu celého studia najdete všechny podklady v moderním e-learningovém systému. Nejbližší výuka MBA základního bloku se chystá hned po prázdninách 7. 9. a 19. 10. 2019.

Bližší informace naleznete na stránkách ESBM.