Strnad vstupuje do jaderného průmyslu. Koupil firmu Chemcomex a zajímá se o Dukovany

Průmyslník Jaroslav Strnad se v energetice vrhá do nové oblasti. Na sklonku loňského roku ovládl třebíčského dodavatele potrubních systémů pro jaderné elektrárny Chemcomex, když koupil 90procentní podíl v jeho jediném vlastníkovi, společnosti Solution CS.

Průmyslník Jaroslav Strnad se v energetice vrhá do nové oblasti. Na sklonku loňského roku ovládl třebíčského dodavatele potrubních systémů pro jaderné elektrárny Chemcomex, když koupil 90procentní podíl v jeho jediném vlastníkovi, společnosti Solution CS. Zdroj: profimedia.cz

V jaderném průmyslu chce Chemcomex využívat inženýrsko-dodavatelských zkušeností z výstavby slovenské jaderné elektrárny Mochovce.
Jaderná elektrárna Mochovce
3
Fotogalerie

Průmyslník Jaroslav Strnad se v energetice vrhá do nové oblasti. Na sklonku loňského roku ovládl třebíčského dodavatele potrubních systémů pro jaderné elektrárny Chemcomex, když koupil 90procentní podíl v jeho jediném vlastníkovi, společnosti Solution CS. Zbylý podíl zůstává Michalu Škutovi, potvrdil deníku E15 mediální zástupce Jaroslava Strnada Andrej Čírtek. Výši transakce neuvedl.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!