Unikátní české pistole Alien mají nového investora. Minoritní podíl stál stovky milionů

Jedinečnost pistole Alien spočívá podle odborníků v tom, že má nejníže položenou osu hlavně na světě. Za to také získala hlavní cenu na největší mezinárodní výstavě zbraní SHOT Show v Las Vegas.

Jedinečnost pistole Alien spočívá podle odborníků v tom, že má nejníže položenou osu hlavně na světě. Za to také získala hlavní cenu na největší mezinárodní výstavě zbraní SHOT Show v Las Vegas. Zdroj: ČTK

Tuzemská zbrojní společnost Laugo Arms Czechoslovakia získala nového investora.
Poté, co z z Laugo Arms po čtyřech letech existence firmy odešel spoluzakladatel a konstruktér pistolí Ján Lučanský, v ní získala bezmála poloviční podíl neznámá tuzemská firma FLV21.
Prvním společným krokem po transakci je podle většinového majitele Daniela Selichara zajištění nákupu či vybudování vlastního výrobního areálu, který by umožnil masivní nárůst výroby hlavního produktu firmy, pistole Alien.
4
Fotogalerie

Tuzemská zbrojní společnost Laugo Arms Czechoslovakia získala nového investora. Poté co z ní po čtyřech letech existence odešel spoluzakladatel, vývojář a konstruktér pistolí Ján Lučanský, v ní získala bezmála poloviční podíl teprve v květnu založená, a tedy neznámá tuzemská firma.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!