Modulární výstavba: Podívejte se, jak se vyrábějí domy ve valašských Vizovicích

Vizovická společnost vyrábí moduly podle potřeb klientů, některé realizace tak mohou mít otevřené stěny, aby se daly spojit s dalšími moduly...

Vizovická společnost vyrábí moduly podle potřeb klientů, některé realizace tak mohou mít otevřené stěny, aby se daly spojit s dalšími moduly... Zdroj: E15 Michaela Szkanderová

Výroba modulární výstavby ve valaškých Vizovicích
Stanislav Martinec je i po třiceti letech jediným majitelem společnosti Koma Modular, která se zabývá výrobou staveb z prefabrikovaných modulů.
Koma Modular od začátku sídlí ve valašských Vizovicích. Během třiceti let se firma dostala na tržby ve výši 800 milionů se ziskem 35 milionů korun.
Výrobní závod firmy Koma Modular ve Vizovicích, ve kterém se upravují a dolaďují jednotlivé moduly. Každá zakázka je trochu odlišná, každému modulu se tak dostává zvláštní pozornosti.
V podniku pracuje přes 300 zaměstnanců.
28
Fotogalerie

Modulární stavby jsou trendem posledních let, realizace z prefabrikovaných modulů se kolem nás objevují čím dál častěji. Jedním z výrobců modulů je i valašská společnosti Koma Modular, která sídli ve Vizovicích. Podívejte se na fotoreportáž z jejího výrobního závodu z kraje Tomáše Bati. 

Fotoreportáž z výrobního závodu společnosti Koma Modular: